AktualityOznamy
Populárny článok

Pošta na Duklianskej je zatvorená od polovice mája, tento stav vraj nie je trvalý

podcast
poradna

Po meste sa začína hovoriť, že pobočka pošty na Duklianskej ulici v Zlatých Moravciach je zatvorená natrvalo. Čo na to vedenie pošty?

Pobočka pošty číslo 4 na Duklianskej ulici v Zlatých Moravciach je zatvorená od 15. mája 2024. Pôvodne mala byť zatvorená len do 30. júna 2024, vraj „z prevádzkových dôvodov“. Termín jej znovuotvorenia sa však mesiac čo mesiac odďaľoval. Na internete sa preto začali šíriť neoverené správy o tom, že pobočka je zatvorená natrvalo.

Obrátili sme sa preto na vedenie Slovenskej pošty, aby tieto informácie buď potvrdila alebo vyvrátila. „Slovenská pošta aktuálne neruší žiadne pobočky. Slovenská pošta každoročne obmedzuje počas letného dovolenkového obdobia prevádzku svojich pobočiek. V tomto období ide o ich najnižšie využitie v rámci roka, čo umožňuje efektívne využitie ľudského potenciálu, vrátane potreby zabezpečenia čerpania dovoleniek zamestnancov a ich regenerácie v súlade s pracovno-právnou legislatívou,“ uviedol Martin Guzi, vedúci odboru komunikácie a marketingu Slovenskej pošty.

Ako ďalej povedal, pobočka pošty číslo 4 nebude z dôvodu personálneho obsadenia poskytovať poštové služby do 30. septembra 2024, po tomto termíne by mala byť otvorená. Či k tomu aj reálne dôjde, budeme pozorne sledovať.

Občania majú do daného termínu využívať služby pobočky číslo 1 na Námestí Andreja Hlinku.

Peter Klimant


1
3
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button